Boka in 26 – 27 mars 2015 om ni har möjlighet. Då är det dags för den årliga berättarfestivalen i Skellefteå. Jag är så glad för att jag blivit inbjuden ser fram emot att få vara med och lyssna på berättelser och tankar om och erfarenheter av berättande. Om ni jobbar med berättande och/eller pedagogik har ni extra stor glädje av festivalen i år.

”Tell Me A Story vänder sig till alla som arbetar med lärande och växande: pedagoger och lärare på alla nivåer, du som arbetar med integration, ungdomsledare, personal inom vård- och omsorg, studieorganisatörer, organisations- och personalutvecklare, kommunikatörer, berättare, bibliotekarier….. Oavsett vilket område du arbetar inom är vi övertygade om att du kommer att få med dig en rejäl portion inspiration och konkreta redskap till det vardagliga arbete med människor.”

http://berattarfestivalen.se/konferens/